Praktijk jij en ik I Hulp bij scheiding
Ouderschapsplan

Tijdens de scheiding wordt er van jullie gevraagd om een ouderschapsplan op te stellen. In deze hectische, emotionele periode willen jullie het allerbeste voor jullie kinderen. Wanneer en hoe maak je dan de juiste keuzes? 
Praktijk jij en ik kan hierbij ondersteunend zijn als aanvulling op de mediator of advocaat die jullie in dit proces zal begeleiden. Want een goed passend ouderschapsplan heeft de meeste kans van slagen en biedt rust en duidelijkheid voor het hele gezin. 

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als onafhankelijk persoon kan ik jullie pedagogische ondersteuning geven bij de keuzes die jullie (moeten) maken.
De ondersteuning kan bestaan uit het invullen van het ouderschapsplan, het samen doornemen van het door jullie ingevuld ouderschapsplan of het herzien van de afspraken uit het eerder gemaakte ouderschapsplan. 
Doordat we samen in gesprek gaan krijgen jullie meer inzicht over de toekomstige ouderrol, staan we stil bij jullie kinderen in wie ze zijn en wat zij nodig hebben. Dit alles met als doel zorgvuldig en stevig het proces van scheiden in te gaan of voort te zetten met weloverwogen keuzes voor de kinderen. Gebleken is dat deze investering de kans op een vechtscheiding vermindert en teleurstellingen voor kinderen in de toekomst kan voorkomen. 
Door mijn opleiding tot mediator en de expertise over scheiding, mogen jullie van mij verwachten dat er een goed gesprek plaats gaat vinden waarbij jullie voor mij beiden gelijkwaardig zijn. Van jullie heb ik openheid, eerlijkheid en zorg nodig waarbij het belang van jullie kinderen voorop staat. 

 

Werkwijze en kosten

Als jullie interesse hebben in deze ondersteuning is het goed om telefonisch of per mail contact op te nemen.
We maken een afspraak waarbij de locatie in overleg gekozen wordt. 
De ondersteuning kan variëren van 1 tot 3 gesprekken.
Een gesprek duurt 1,5 uur en kost €115,- incl. BTW per gesprek.