Coaching 

Jullie zijn of gaan uit elkaar, op jouw initiatief of die van de ander.
Een nieuwe fase in je leven breekt aan en loopt hij niet zoals je had gedacht?
Ben jij er klaar mee en klaar voor om vanaf nu jouw leven te gaan leiden op jouw manier.  
Kijk dan hieronder welk traject bij jou het beste past. 

Je wilt zo graag jouw eigen leven leiden na de scheiding maar...

 • Jij zit nog (steeds) niet lekker in je vel en bent vermoeider dan je was 
 • Voelt onrust in je lijf, onrust in je hoofd en jouw energie is al vrij snel gedurende de dag verdwenen.
 • Je voelt je schuldig naar de kinderen toe en merkt dat je sneller toegeeflijk bent, 'vooruit dan maar'!
 • Jouw ex-partner raakt je steeds waardoor jij geïrriteerd en gefrustreerd bent. Dit kost bakken met energie!
 • Komt er achter dat eigen keuzes maken best lastig is want wat wil jij?
 • Jouw omgeving lijkt je niet te te begrijpen want de scheiding is al even geleden, je moet het maar gewoon accepteren, doorgaan met je leven want 'het is wat het is.'
 • En zo kan ik nog meer voorbeelden geven.

Ga je zo nog de komende tijd door?
Of ga jij aan de slag met jezelf waardoor je energie gaat stoppen in dat wat
WEL uithaalt?

Want zou het heerlijk zijn als:

Jij je zekerder voelt in jouw moederschap waardoor in de tijd dat de kinderen bij jou zijn het gewoon goed is. Dat je niet bang bent dat ze je niet meer leuk vinden. Jij bent hun liefdevolle moeder die staat voor bepaalde waardes en normen. Samen hebben jullie het fijn waarbij ook grenzen horen.  

Je begrijpt waarom jouw ex-partner je nog zo weet te raken. Dat je hierdoor ziet dat je de ander niet kunt veranderen maar beter de energie kunt stoppen in jezelf. Hoe kan jij hier anders mee omgaan waardoor je minder geraakt wordt?

Jij voelt dat je de regie hebt over jouw leven. Dat je steeds meer handelt vanuit wie je zelf wilt zijn. Dat je keuzes maakt die jouw sterker maken in je moederschap, in je ex-partnerschap en het omgaan met je omgeving (met alle goed bedoelde adviezen!)

Er meer rust in de tent komt!


"Maike denkt mee, gaat naast je staan en laat je zijn wie je bent zonder oordeel. En  met die oordelen was ik zo klaar! Maike blijft in het hier en nu en doordat je haar tussendoor mag appen/bellen kan ik juist in lastige situaties de support krijgen die ik op dat moment nodig heb." B.


Dan ben  je meer dan welkom!

Wat mag je verwachten?
Ik ben de komende tijd jouw hulplijn, een steunpilaar en een vraagbaak. We onderzoeken, nemen de rust en kijken wat jij op dit moment nodig hebt.  We stellen doelen, behandelen diverse thema's als loslaten versus regie, narcisme, patronen, invloed ex-partner/omgeving en affirmaties welke aangepast wordt aan jouw behoefte.
We werken toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Rust, grip, zelfvertrouwen, acceptatie en een minder vol hoofd is wat het je gaat brengen. En dat is zo welkom!
Hieronder lees je de mogelijkheden van mijn begeleiding. Losse afspraken zijn niet mogelijk. 

Kort en intens traject

Gedurende 3 sessies  staan we stil bij jouw situatie, onderzoeken wat maakt dat het steeds zo blijft gaan zoals het gaat. Om daarna juist in te zoomen op waar de mogelijkheden liggen om een positieve gewenste draai te geven aan de situatie.
Geen grootse moeilijke dingen, juist hetgeen doen wat dichtbij je ligt en daar gaan we naar op zoek. Dat kost niet veel tijd want doordat we starten met jouw kernwaardes te onderzoeken, geeft dat al de nodige informatie. Als we dan eens gaan kijken waar jij nu jouw energie op richt en wat veel wenselijker zou zijn, dan hoef je alleen maar een aantal andere dagelijkse keuzes te maken. 
Nu lijkt dit allemaal simpel en het weten maakt dit het ook. Het draait nu alleen nog om het doen waar we de laatste sessie bij stil gaan staan. 

Vrouwen die hiervoor kozen voelden dat ze goed op weg waren maar dat er nog net teveel vervelende hobbels waren. 
Dit kortdurende traject maakte dat ze al snel hun pad steviger wisten te maken en hierna niet meer nodig hadden. Ze hadden de tips, de vragen en de inzichten gekregen om de hobbels meer glad te strijken. 

Past dit bij jou of twijfel je?
Het is belangrijk om in je leven alleen de mensen naast je te hebben die jou voeden. Dat maakt ook dat persoonlijk contact belangrijk is en nodig om goed te starten. Klik op onderstaande button en ik neem contact met je op. Samen bekijken we of dat ik degene ben die past en bespreken we de kosten. Goed om te weten dat steeds meer werkgevers deze kosten vergoeden. 

Worden wie jij wilt zijn traject

Gedurende 6 sessies ga je intensief met gevoelens en gedachten aan de slag en train je deze om hierna de gewenste gedragsverandering te krijgen. Wanneer leef jij je mooiste leven en wat is hiervoor nodig? 
De kracht van dit programma zit hem in de (intense) tijd én het gebruik van diverse methodieken zoals Mindfulness, Omdenken en het 5G-model. 
De bijeenkomsten zijn als volgt opgebouwd welke overigens passend gemaakt worden: 
1. Kernwaardes & verlangens
2. Het moederschap en ik
3. Patronen, plaatjes & maskers
4. Comfortzone & risico's
5. Zelfcompassie & affirmaties
6. Ankeren

Vrouwen die hiervoor kozen hadden al veel geprobeerd (bv. andere hulp gezocht) en veel voornemens gehad die veelal teleurstelling en moedeloosheid gaven. Dat je bijna bereid bent om maar te accepteren dat dit jouw leven is. 
NO WAY dat je dit gaat toelaten! Daar ben je veel te belangrijk voor en een te mooi mens.
Ik werk alleen maar met vrouwen die bij dit programma passen. Ga nu niet twijfelen of dat je niet zou passen maar ik wil checken of dat ik bij je pas. Pas ik bij je als mens en als professional? Omdat alleen zo alles op tafel kan komen liggen in alle openheid. Want dat is nodig om te komen tot resultaat. En dan voel je dat de investering die je hebt gedaan veel kan opleveren en mega waardevol is. Niet alleen voor nu maar juist voor de toekomst. 

Wil je meer weten of met me bespreken of dat dit passend is?
Dan wil ik je vragen om op onderstaande button te klikken. Ik neem dan contact met je op en samen bespreken we jouw situatie en of dat ik degene kan zijn die tijdelijk naast je gaat staan. Ook deel ik met je de kosten waarvan steeds meer werkgevers deze gedeeltelijk of volledig vergoeden.  
De dag eens beginnen met een minder vol hoofd?

Dat je rust voelt in je lijf. Dat er energie mag gaan naar dat waar jij de energie aan wilt geven. 


Wat levert deze investering mij op?

Deze investering in jezelf biedt je de kans om de versie van jezelf te worden die jij wilt zijn. Om zo met meer regie het leven te gaan leiden in plaats van dat alles je overkomt. Zelfontwikkeling staat centraal. Ik doe een beroep op jouw reflectie waardoor het programma door de intensiteit, de thema's en jouw inzet al vrij snel de transformatie laat voelen. 
Mijn begeleiding en de opdrachten geven je een andere mindset waardoor je voelt dat je afscheid neemt van oude gedachtes en patronen. 
Je werkt toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Inzicht, rust, grip, zelfvertrouwen, het maken van bewustere keuzes en acceptatie is wat het je gaat brengen. En dat is zo welkom!
En dat allemaal ga je niet alleen doen. Ik coach je vriendelijk maar wel doelgericht. In jouw tempo met mij als hulplijn. 

Extra

 • Regelmatig contact met mij als hulplijn
 • Met enige regelmaat een inspirerende nieuwsbrief in je mailbox
 • Koffie/Thee en lekkers zijn altijd aanwezig. Het draait echt even alleen maar om jou bij mij in de praktijk. 

"Van Maike moest ik meer gaan WLF'en om steeds meer mijn hart te volgen. WLF'en betekent jezelf afvragen bij een situatie 'Why nut?' om vervolgens te bedenken 'Leef ik zo mijn mooiste leven?' om daarna soms ook gewoon eens 'F*ck it!' te zeggen.
Dit is zo'n helpende gedachte!" Y. 


Past dit programma wel bij mij?

YEP als jij voelt dat je van alles hebt geprobeerd maar nog niet de verandering hebt gemaakt die je zou willen. Dus meer rust, zelfvertrouwen en regie.

YEP als jij de dag echt anders wilt beginnen dan nu. 

YEP als jij er zo klaar mee bent dat jij jezelf in de spiegel gaat aankijken en niet met het vingertje naar iedereen wijst. Want dat is stilstaan en de ander verantwoordelijk maken voor jouw geluk. En die doen en kunnen dat niet!

YEP als jij de komende tijd echt de tijd wilt investeren in jezelf. Want je dient jezelf anders heel serieus te nemen anders is het zonde van de energie en het geld. Laten we eerlijk zijn!

YEP als jij ook echt alles op tafel wilt leggen. Het is nodig om echt alles op tafel te leggen. Om zo tot de kern te komen waar het zit. Alleen dan erken je en ga je een draai maken. En dit doe je niet alleen waarbij je mij als kritische noot, hulplijn en raadgever mag gebruiken, 

 

En dan nu de 'JA, MAREN....'

 • Kan ik dit wel?
  Als je al op dit onderdeel zit van deze site dan heb je vertrouwen. Anders was je al eerder afgehaakt. Als jij bereidt bent om jezelf onder de loep te nemen en echte verandering wilt, dan KAN JIJ DIT! Je kan het leven nu ook aan na alles wat er is gebeurd dus WHY NUT?
 • Straks lukt het me niet.
  Ik laat je de komende tijd niet los! Soms kan even appcontact of bellen je helpen om weer door te gaan. Of juist om even stil te staan: wat gebeurt er nu en wat wil dit zeggen? Wat wil ik hiermee en wat heb ik hierin te doen? Samen kom jij tot de juiste keuzes. En weet je, waar je morgen staat sta je volgende week niet meer. Door de groei die je maakt, maak je stappen. Verval je in oude patronen? Juist deze  bewustwording laat je sneller uit oude patronen opstaan en een stap in de goede richting maken. En dat is groeien naar de gewenste situatie. Gun jezelf de tijd! 
 • Het is best wel een investering
  Klopt, daarom komen bij mij ook alleen maar personen in de praktijk die het écht anders willen. Inmiddels heb ik al aardig wat vrouwen mogen begeleiden en zo'n 90% geeft aan dat het echt een life-changing programma was. Dit ga je al vrij snel voelen waardoor je het de investering waard vindt! Beloofd!
 • Waarom bij jou?
  Als je het prettig vindt dat iemand open, eerlijk en zonder oordeel naar je luistert dan pas je bij mij. 
  Als jij echt aan de slag wilt gaan en open staat voor kritische vragen én naar jezelf wilt kijken dan pas je bij mij. 
  Als jij iemand zoekt die niet met je meepraat of je alleen maar gelijk geeft dan pas je bij mij. 

Why nut? 
Ga jij jouw mooiste leven leiden?
F*ck it, soms gewoon doen!

Als jij wilt weten wat ik met deze tekst bedoel of vragen hebt over het programma, neem dan contact met me op. 
Ik neem graag de tijd voor je om te kijken of dat het programma en ik bij jou passen.
Wees zo welkom in mijn fijne praktijk waarbij online begeleiding ook mogelijk is. 

Groet, Maike