Graag stel ik me aan je voor

Mijn naam is Maike Rademakers, 42 jaar en woon in Gemert.
Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. 
Het onderwerp scheiden is op jonge leeftijd als een rode draad door mijn leven gegaan. Door mijn eigen ervaring als kind van gescheiden ouders maar ook als professional binnen het onderwijs en de kinderopvang. 

Deze persoonlijke en werkervaringen ben ik gaan bundelen in Praktijk jij en ik met als doel om jou als professional in je kracht te zetten. Dit door kennis te delen, vragen te stellen en vooral zorgvuldig én zonder oordeel te luisteren. 

Je leert me kennen als een betrokken en rustig persoon. Door mijn open vraagstelling en te luisteren zonder oordeel mag alles op tafel gelegd worden.  Door zelf in ontwikkeling te blijven mag je deskundigheid en professionaliteit verwachten. Iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. 

Als ervaren en enthousiaste trainster koppel ik graag de soms lastige theorie aan de dagelijkse werkpraktijk. Van weten naar doen maakt dat het onderwerp echtscheiding een duidelijke betekenis krijgt bij de professional en in de organisatie. Dit van beleid tot aan de werkvloer zodat er zorgvuldig en met vertrouwen gehandeld wordt. 

Ik sta voor begrip, vertrouwelijkheid, integriteit met een vleugje humor. Ik vind het belangrijk dat jij je op gemak en vertrouwd voelt.

Wie ben ik nog meer?
Wat kan ik ervan genieten om samen met ons gezin en de camper op pad te gaan. Ik houd van een bourgondische levensstijl: samen eten, drinken en gezelligheid kent geen tijd. Dit afgewisseld met een wandeling met de hond geeft een mooie combi! Mijn drive voor wat ik doe is het beste uit jezelf te halen als mens en professional. 

Relevante expertise
Social Work HAN
Docentenopleiding Omgangskunde Fontys
Basisopleiding Mediation AMV-opleidingen
Training Motiverende gesprekstechnieken
AMV-opleidingen 
Toezichthouder Kinderopvang
Helder & Van Pas

Meer weten over mijn opleidings- en werkervaring?

Heb jij interesse in een training of mediation? 
Wees meer dan welkom in mijn fijne praktijk. 

Warme groet, 
Maike "We hadden de scheiding zelf geregeld via internet. Toch kwamen we er niet uit en schakelden we de hulp in van Maike en Saskia. Zij hebben ons goed geholpen en alles weer duidelijk gemaakt. Zowel financieel als hoe we er voor onze zoon kunnen zijn. Ze hebben goed naar ons geluisterd en zowel het financiële stuk als het ouderschapsplan echt op onze situatie gemaakt. Ik raad hen echt aan!"  Y & J

"Er kwamen steeds meer signalen binnen ons team dat zij zich steeds vaker handelingsverlegen voelden bij situaties die te maken hadden met  echtscheiding. Wat mag je nu wel en wat moet je? Wat zeg je wel en wat niet? Collega's twijfelden of wisten het gewoon niet.  Maike heeft er echt voor gezorgd dat we nu meer kennis hebben waardoor we met meer vertrouwen bepaalde situaties in gaan. Dankjewel Maike!" Pedagogisch coach KDV