Maike Rademakers I Rust na scheiding I Ouder & kind

Praktijk jij en ik I Hulp bij scheiding 
Samengesteld gezin

Jullie hebben elkaar gevonden, zijn dolgelukkig samen en willen gaan bouwen aan een nieuwe toekomst met jullie beide gezinnen!
Het samenvoegen van 2 gezinnen willen jullie liefdevol en zorgvuldig aanpakken met daarin oog voor elkaar maar vooral ook oog voor de kinderen. Maar op wat voor manier kunnen jullie dit nu het beste doen? 
Praktijk jij en ik kan jullie hierin ondersteunen. Door samen te kijken naar de wensen en behoeften van de kinderen, de omgang met elkaars kinderen, het omgaan met de stiefouder en de relatie met de andere ouder, kan het jullie meer stevigheid bieden. 
Want juist door hier bewust bij stil te staan, vergroot het de kans op een mooie en succesvolle start van jullie nieuwe gezin!
   

  
Wat kan ik voor jullie betekenen?
Praktijk jij en ik kan jullie als partners hierbij ondersteunen en begeleiden. Dit doen we door een aantal gesprekken te voeren waarbij we onderwerpen behandelen als de samenstelling van het nieuwe gezin, wat de rolverdeling van de ouder en stiefouder is, loyaliteit, jullie opvoedingsstijl, de inrichting van jullie huis en het omgaan met bijzondere gelegenheden. 
Het samen opstellen van een stiefplan kan hierbij helpend en ondersteunend zijn voor de korte en lange termijn. 
Dit alles met als doel zo bewust en stevig mogelijk dit kwetsbare, spannende maar ook mooie proces succesvol te maken! 

Werkwijze en kosten
Als jullie interesse hebben in deze ondersteuning is het goed om telefonisch of per mail contact op te nemen.
We maken een afspraak waarbij de locatie in overleg gekozen wordt. 
De ondersteuning kan variëren van 1 tot 3 gesprekken. Het aantal gesprekken baseren we op jullie behoeften.
Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van verschillende vormen waarbij jullie gaan onderzoeken en overleggen. Dit om te komen tot een passend en mooi resultaat. 
Een gesprek duurt 1,5 uur en kost €115,- incl. BTW per gesprek.