Maike Rademakers I Rust na scheiding I Ouder & kind

Online programma 'Terug naar ik zelf'

Ben jij er ook zo klaar mee en herken jij jezelf in het onderstaande:
- Ik had mijn leven na de scheiding toch wel iets anders voor me gezien!
- Voel jij dat je niet verder komt na de scheiding?
- Loop je vast in de omgang met je ex-partner of in je moederschap?

- Dat jij je nog zo boos, verdrietig,  gefrustreerd of schaamte kan voelen?
- Terwijl anderen zeggen dat het tijd is om verder te gaan dus je moet eigenlijk niet zo zeuren als je er weer over begint?

En wacht je op het moment dat dit voorbij is en die lijkt maar niet te komen? Pak dan nu dit programma aan om thuis wanneer het jou uitkomt aan de slag te gaan en toe te werken naar eindelijk het leven zoals jij die voor je ziet!

Worden wie jij wilt zijn na de scheiding staat bij dit programma centraal.
Na de scheiding ontstaat er gewild of ongewild een nieuw begin. Je wordt al vrij snel teruggeworpen op jouw eigen ik.
Want wat wil jij? Hoe zie jij jouw leven voor je? Hoe wil jij moeder zijn? En hoe wil jij omgaan met jouw ex-partner?
Eigen emoties, gedrag van de ander of reacties van jouw omgeving kunnen je zo in de weg staan. Je komt niet verder al weet je dat je dit wel moet of wilt.

Je bent toe aan veel meer te worden wie jij wilt zijn. Maar wat betekent dit nu en hoe ziet dat eruit?
Dat is meteen de eerste opdracht van het online programma! Wat wil je met dit programma bereiken, wie is dit IK die ik wil worden en hoe ziet dit eruit? 
Stapsgewijs neem ik je mee in het programma naar dit doel. Zijn dit gouden bergen? Nee, maar deze 1e stap brengt je wel in de goede richting. Je doorloopt een aantal thema's die herkenning bij je zullen oproepen en je krijgt vragen plus opdrachten die je nieuwe inzichten geven.

Deze investering in jezelf biedt je de kans om de versie van jezelf te worden die jij wilt zijn. Om zo jouw mooiste leven te gaan leiden in plaats van dat alles je overkomt. Zelfontwikkeling staat centraal en hiervoor dien je wel bereid te zijn om dit aan te gaan met jezelf. Ik doe een beroep op jouw reflectie waardoor het programma door de intensiteit, de thema's en jouw inzet al vrij snel de transformatie laat voelen.
En dat allemaal in jouw eigen tempo, in jouw eigen omgeving wanneer jij wilt! Hoe fijn!

In 5 modules neem ik je mee naar bewustwording, bezinning en daag ik je uit tot groei
Iedere module bestaat uit een video waarbij ik je meeneem in een bepaald thema. Daarnaast stel ik je kritische vragen, geef je stof tot nadenken en leg je actieve opdrachten voor. 
We onderzoeken, staan stil bij en kijken wat jij nodig hebt om te worden wie jij wilt zijn wat je stapsgewijs gaat aanpakken
Je gaat doelen stellen en we behandelen diverse thema's als loslaten versus regie, narcisme, patronen, invloed ex-partner/omgeving en affirmaties. 
Je werkt toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Inzicht, rust, grip, zelfvertrouwen, het maken van bewustere keuzes en acceptatie is wat het je gaat brengen. En dat is zo welkom!
En is dit allemaal online? Yep, allemaal! 

De 5 modules zijn als volgt opgebouwd:
Module 1 Jouw bron
Module 2 Verlangens & overtuigingen
Module 3 Cirkel van invloed
Module 4 Patronen
Module 5 Zelfcompassie

EXTRA:

  • Gratis in te plannen coachsessie van 30 minuten (= vrijblijvend)
  • Een jaar lang toegang tot het programma 
  • Regelmatig een inspirerende nieuwsbrief in je mailbox!
  • 15% korting op het volgen van het live DUO-programma of individueel traject 'Van jij naar ik'

"Ik vond het best wel een uitgave moet ik eerlijk zeggen en heb het nog maar net gekocht. Ik voel aan alles dat er iets moet veranderen en dit is voor mij de eerste stap. Heb de welkomstvideo en de 1e module afgerond. Het is een overzichtelijk programma en al vrij snel zet het je aan het denken. Het laat me ook niet los wat Maike zegt en ze stelt mij rake vragen. Ik heb er nu al vertrouwen in dat dit is wat ik zocht om stappen te maken." Joni, 38 jaar.  


Mag ik je een mooie beleving toewensen met veel "oh ja's" en wijsheid?

Twijfel je of dat deze vorm bij je past? Check dan of dat het Individueel traject  of het DUO- programma beter bij je past.
Voel je ten aller tijden welkom om bij twijfel contact op te nemen. 

Groet,
Maike

NB. Heb je al eerder bij mij een traject gevolgd? Pak dan je werkmap erbij en raad ik je aan om deze weer eens door te nemen. Dit online-programma zal veelal herhaling voor je zijn.  

Na betaling ontvang jij zo snel mogelijk jouw persoonlijke toegang tot het online programma waar jij een jaar lang onbeperkt gebruik van kan maken. 
Bedrag is excl. 21% btw.