Maike Rademakers I Rust na scheiding I Ouder & kind

Worden wie jij wilt zijn


De scheiding is geregeld, een moment waarvan je dacht dat dit rust zou brengen. Of jij de scheiding nu wilde of niet, het is een nieuwe start. En in zekere zin is het zo dat het rust kan brengen maar toch is dit nieuwe begin een klus. Nieuwe gedachtes, gevoelens en issues steken de kop op. In de opvoeding naar de kinderen, in je communicatie naar je ex-partner en jij zelf als mens. Lukt het je te zijn wie je wilt zijn? In het opkomen voor jezelf, in het maken van keuzes en jouw leven te leiden zoals je die voor ogen hebt?


Praktijk jij en ik heeft 3 programma's ontwikkelt waarbij jij gaat worden wie je wilt zijn na de scheiding.
Bekijk hieronder het unieke online programma 'Terug naar ik zelf' en het succesvolle live programma 'Van jij naar ik'. 

Door het volgen van één van deze 3 programma's ontstaat er een krachtige zelfontwikkeling die je sterker maakt in welke situatie dan ook. Je creëert voor jezelf een krachtige fundering die veel kan dragen zonder jezelf te verliezen. 


Online programma 'Terug naar ik zelf' (BINNENKORT ONLINE!)
Als jij een krachtige groei wilt maken in jouw eigen omgeving en wanneer jij wilt, dan past dit programma helemaal bij jou!
Worden wie jij wilt zijn na de scheiding staat in dit online programma centraal.
'Terug naar ik zelf' laat je bezinnen, bewust worden en ontwikkelen om te komen tot nieuwe inzichten.
In 5 video's stel ik je kritische vragen, geef ik je actieve opdrachten, daag ik je uit tot reflectie en geef ik je gemakkelijk toe te passen tips. Alleen dan kom je tot wie jij wilt zijn: terug bij je krachtige zelf!


Individueel programma 'Van jij naar ik'
Ben jij toe aan eindelijk eens worden wie je wilt zijn?
Wil je dat één op één tijdens een intensief, krachtig ontwikkeltraject?
Dan past dit programma bij jou!
Centraal staat worden wie jij wilt zijn na de scheiding. Dit 'live' programma is geschikt voor jou als je de ruimte én tijd voelt om samen te onderzoeken. Dit geeft je een sterke bewustwording, een mooie bezinning en een krachtige ontwikkeling. 
Na 7 begeleidingsmomenten ben jij intensief bezig geweest met je ontwikkeling en gekomen tot jouw krachtige ik!


DUO-programma 'Van jij naar ik'
"Heb jij dat ook? Dus ik ben niet de enige? Ik dacht dat ik echt anders was...." Uitspraken van moeders die eerder het mooie en succesvolle programma 'Van jij naar ik' volgden. 
Samen met een andere moeder komen we gedurende een half jaar 6 ochtenden bij elkaar. Je onderzoekt, wordt bewust en ontwikkelt jezelf waardoor jij gaat worden wie jij wilt zijn na de scheiding. 
De erkenning en herkenning maakt dit programma uniek en biedt het gegarandeerd een sterke persoonlijke groei. 


" Voor mij is het een hele waardevolle stap in mijn proces na/tijdens de scheiding. Ik ben heel blij dat ik hiermee bezig ben want    het helpt mij enorm in mijn persoonlijke groei. Ik zie mijn eigen groeiproces heel duidelijk voor me en ben trots op mezelf, eigenlijk al door deel te nemen aan dit programma laat je groei toe bij jezelf en kom ik op nummer 1 te staan." B. 

Heb je vragen of twijfels over het bovenstaande aanbod?
Ik gun je de vorm die bij jou als persoon én persoonlijke situatie past. Alleen dan ontwikkel jij je optimaal!
Bel, app of mail gerust. 
Gun het jezelf!

Groet Maike