Praktijk jij en ik I Hulp bij scheiding 
Jij als ouder


Je gaat scheiden, je zit in het proces van scheiden of bent gescheiden. Er komt veel op je af, je
 zit met eigen emoties, regelzaken en je wilt het beste voor jezelf en de kinderen in dit kwetsbare proces.  Iemand die luistert, meekijkt en meedenkt kan zo helpend zijn. Of iemand waarmee je even wilt sparren over de kinderen of over jouw aanpak. 

 

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik kan jou als ouder ondersteunen en op weg helpen in lastige situaties bij scheiding. Om zo als ouder zelf handvatten te krijgen over hoe om te gaan met de situatie van jou en jouw kinderen. 
Dit kan zijn aan het begin van de scheiding, hoe pak je dit het beste aan voor de kinderen? Maar ook tijdens de scheiding, doe je het beste voor de kinderen? Of merk je na de scheiding dat het niet lekker loopt met de kinderen en hoe nu verder?
Want scheiden is rouwen voor een gezin maar ook bouwen aan een nieuw gezin. Een 'thuis' is weg voor de kinderen en iedereen zoekt naar een eigen plekje in deze nieuwe situatie. Ik kan samen met jou en eventueel de kinderen  onderzoeken waar het niet fijn loopt. We bespreken ieders behoeften en kijken naar wat kan helpen zodat de situatie positiever wordt.  
Betrokkenheid, eerlijkheid, integriteit en er mogen zijn zoals je bent zijn de kernwaarden van waaruit ik werk.  

Werkwijze en kosten
Als je interesse hebt in deze ondersteuning is het goed om telefonisch of per mail contact op te nemen.
We bespreken wat de situatie is en wat de behoeften zijn. Afhankelijk van de vorm van ondersteuning bespreken we ook hoe we verder gaan. Als dit oké voor je is maken we een vervolgafspraak. 
Kosten voor een oudergesprek zijn 60,- incl. BTW voor één ouder en een gesprek met beide ouders 90,- incl. BTW. 
Praktijk jij en ik biedt ook een pakket aan voor ouders of één ouder, zie voor meer info over het Ouder en kindpakket  of het  Ouderpakket


Meer info voor ouders: 
De scheidingsmelding, hoe dan?
Tips voor de opvoeding

 

Vragen over juridische zaken verwijs ik jullie graag naar:
- Omgeving Gemert  Momentum Mediation     www.momentum-mediation.nl 
- Omgeving Boxmeer Ex-scheiding                     www.exscheiding.nl