Maike Rademakers I Rust na scheiding I Ouder & kind

Duo-programma 'Van jij naar ik'

Worden wie jij wilt zijn na de scheiding staat bij dit programma centraal.
Met één andere moeder onderzoeken we, staan we stil bij en kijken we wat jij nodig hebt om te worden wie jij wilt zijn. Tweetallen worden met zorg geselecteerd in behoefte, karakter en situatie.
We stellen doelen, behandelen diverse thema's als loslaten versus regie, narcisme, patronen, invloed ex-partner/omgeving en affirmaties welke aangepast wordt aan jullie behoeftes.
We werken toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Rust, grip, zelfvertrouwen, acceptatie en een minder vol hoofd is wat het je gaat brengen. Dat jij jouw mooiste leven mag gaan leiden. En dat is zo welkom!

Gedurende 6 maanden kom je maandelijks één ochtend 2,5 uur samen in mijn fijne praktijk. Hierbij ga je intensief met gevoelens en gedachten aan de slag en train je deze om hierna de gewenste gedragsverandering te krijgen. 
De kracht van dit programma zit hem in de (intense) tijd, het tweetal waardoor er herkenning en erkenning is én het gebruik van diverse methodieken en werkvormen. Denk hierbij aan Mindfulness, Omdenken en het 5G-model. 
De bijeenkomsten zijn als volgt opgebouwd:
1. Kernwaardes & verlangens
2. Het moederschap en ik
3. Patronen, plaatjes & maskers
4. Comfortzone & risico's
5. Zelfcompassie & affirmaties
6. Ankeren

EXTRA:

  • maandelijkse inspiratie 
  • naar behoefte extra contactmomenten
  • regelmatig een inspirerende nieuwsbrief in je mailbox!

Het programma wordt regelmatig aangeboden op een woensdagochtend of een vrijdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur waardoor er evt. rekening wordt gehouden met het wegbrengen en ophalen van de kinderen van school. 
Klik hier voor het aanbod in 2021 Data 'Van jij naar ik' 2021 waarbij (start)data in overleg kunnen afwijken.
Neem contact op voor meer informatie als kosten. 
Een vergoeding door de werkgever behoort tot de mogelijkheid waarbij het programma preventief of als begeleidingstraject ingezet kan worden. Steeds vaker wordt hier gebruik van gemaakt. 


"Ik krijg er handreikingen door om anders te denken en meer zelfvertrouwen. Dit helpt zeker om mijn doelen te bereiken... Ik word er sterker van. Echter spelen er veel dingen die meer tijd nodig hebben en die niet zomaar op te lossen zijn. Ik leer wel hoe hier mee om te gaan en tips hiervoor. Dat geeft vertrouwen." I. 


Gun jezelf dit programma, een investering voor nu maar vooral voor de lange termijn!
Meld je nu aan door onderstaande gegevens in te vullen. 
Wees zo welkom in mijn fijne praktijk!

Warme groet, Maike