Maike Rademakers I Rust na scheiding I Ouder & kind

Graag stel ik me aan je voor

Mijn naam is Maike Rademakers, 39 jaar en woon in Gemert.
Ik ben getrouwd, trotse moeder van 3 kinderen en zelf kind van gescheiden ouders. 
Het onderwerp scheiden is op jonge leeftijd als een rode draad door mijn leven gegaan. Door mijn eigen ervaring als kind van gescheiden ouders ken ik hobbels en struggles die het met zich meebrengt voor zowel ouders als kinderen. Ik weet hoe het is als je ouders gescheiden zijn maar ook als ze een nieuwe partner krijgen. 
Ik ben pedagoog, heb Omgangskunde gestudeerd, ben Zandkastelen- en jongerencoach en gecertificeerd mediator.  Tijdens deze opleiding kwam ik er nog meer achter dat mijn hart écht ligt bij het kind in scheidingssituaties.  

Want afscheid nemen van een vertrouwd thuis en omgaan met een nieuwe situatie, maakt dat een scheiding veel van kinderen vraagt. Ik weet dat ouders het beste willen voor hun kinderen maar ik zie ook dat dit niet altijd even gemakkelijk is wat ik ook zo begrijp. Ik sta graag naast je, kijk even mee en help je op weg. 
Ik werk met diverse werkvormen en methodieken zoals Mindfulness, Omdenken en het 5G-model.  Ik richt me tijdens deze begeleiding vooral op het hier en nu: 'hoe gaat het nu met je en waarin kan ik je op weg helpen?' 
In mijn begeleiding sta ik voor begrip, vertrouwelijkheid en integriteit. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt. 


Weet je, hulp vragen bij een scheiding valt echt niet mee. Veel ouders geven aan dat ze bij de 1e kennismaking echt over een drempel moesten gaan. Neem gewoon eens contact met me op, laten we jouw situatie bespreken en bekijken wat ik voor je kan betekenen.  
Voel je dan ook meer dan welkom in mijn fijne, warme praktijk! 

Warme groet, 
Maike