Je wilt zo graag jouw eigen leven leiden na de scheiding maar...

 • Jij zit nog (steeds) niet lekker in je vel.
 • Voelt onrust in je lijf, onrust in je hoofd en jouw energie is al vrij snel gedurende de dag verdwenen.
 • Je voelt je schuldig naar de kinderen toe en merkt dat je sneller toegeeflijk bent, 'vooruit dan maar'!
 • Jouw ex-partner raakt je steeds waardoor jij geïrriteerd en gefrustreerd bent. Dit kost bakken met energie!
 • Komt er achter dat eigen keuzes maken best lastig is want wat wil jij?
 • Jouw omgeving lijkt je niet te te begrijpen want de scheiding is al even geleden, je moet het maar gewoon accepteren, doorgaan met je leven want 'het is wat het is.'

Ga je zo nog de komende tijd door?
Of ga jij aan de slag met jezelf waardoor je energie gaat stoppen in dat wat
WEL uithaalt?

Want zou het heerlijk zijn als:

Jij je zekerder voelt in jouw moederschap waardoor in de tijd dat de kinderen bij jou zijn het gewoon goed is. Dat je niet bang bent dat ze je niet meer leuk vinden. Jij bent hun liefdevolle moeder die staat voor bepaalde waardes en normen. Samen hebben jullie het fijn waarbij ook grenzen horen.  

Je begrijpt waarom jouw ex-partner je nog zo weet te raken. Dat je hierdoor ziet dat je de ander niet kunt veranderen maar beter de energie kunt stoppen in jezelf. Hoe kan jij hier anders mee omgaan waardoor je minder geraakt wordt?

Jij voelt dat je de regie hebt over jouw leven. Dat je steeds meer handelt vanuit wie je zelf wilt zijn. Dat je keuzes maakt die jouw sterker maken in je moederschap, in je ex-partnerschap en het omgaan met je omgeving (met alle goed bedoelde adviezen!)

Er meer rust in de tent komt!


"Ik vond het best wel een uitgave moet ik eerlijk zeggen en heb het nog maar net gekocht. Ik voel aan alles dat er iets moet veranderen en dit is voor mij de eerste stap. Heb de welkomstvideo en de 1e module afgerond. Het is een overzichtelijk programma en al vrij snel zet het je aan het denken. Het laat me ook niet los wat Maike zegt en ze stelt mij rake vragen. Ik heb er nu al vertrouwen in dat dit is wat ik zocht om stappen te maken." Joni, 38 jaar.  


Hier ga je mee aan de slag!

Je bent toe aan veel meer te worden wie jij wilt zijn. Maar wat betekent dit nu en hoe ziet dat eruit? Stapsgewijs neem ik je mee naar nieuwe inzichten die helpen in acceptatie, verandering en groei
Het programma is opgebouwd in 5 modules waarbij iedere module start met een video. Daarnaast stel ik je kritische vragen, geef ik je stof tot nadenken en leg je actieve opdrachten voor. Je ontvangt een werkboek met daarin extra verdiepende opdrachten en inspirerende teksten. 

De 5 modules zijn als volgt opgebouwd:
Module 1 Jouw bron
In deze module ga je onderzoeken wat jouw kernwaardes zijn. Dit is de 1e stap naar het verklaren en begrijpen waarom jij je nog zo kunt voelen zoals jij je voelt: wat raakt je direct in je hart en laat je wankel voelen? Je leert deze unieke waardes als kracht in te zetten wat jou veel sterker laat zijn.

Module 2 Verlangens & overtuigingen
Ik neem je mee naar het verlangen van nu, wat zou je willen? Hoe ziet dit eruit en wat zou er veranderen?
Je leert welke blokkades en belemmerende overtuigingen jou niet verder helpen in het niet realiseren van jouw verlangen. Denk hierbij aan de invloed van jouw ex-partner, jouw omgeving of bepaalde normen. Welke helpende overtuigingen helpen jou om wel naar deze realisatie te gaan? 

Module 3 Cirkel van invloed
Je gaat inzichten krijgen in waar je invloed op hebt en waarop niet. Dit laat je beseffen in hoe jij het beste om kunt gaan met jouw energie. Wat trekt je leeg en haalt ook niks uit en waar kan je beter jouw energie in steken en haalt wel iets uit? Loslaten versus regie komt aan bod. 

Module 4 Patronen
In deze module staat de opening tot verandering centraal. We zoomen in op het herkennen van (hardnekkige) patronen en werken toe naar wat je zou willen. Ik neem je mee in 5 stappen van het 5G-model die jou een nieuw begin laten zien en laten voelen welke regie jij kunt pakken. Wat is hiervoor nodig? 

Module 5 Zelfcompassie

Hoe houd je nu vast wat je in de afgelopen modules hebt geleerd? Dat is waar deze module over gaat. Zelfcompassie is nodig om jezelf toe staan dat je anders mag gaan denken, mag gaan geloven in jezelf dat jij dit kan. Dat jij de regie mag pakken, de rust mag voelen en mag zijn wie je wilt zijn zonder iets of iemand hier invloed op te laten hebben. 

JAAAA DIT GA IK DOEN!
Mooi zo,
gun het jezelf!

Na betaling ontvang jij zo snel mogelijk jouw persoonlijke toegang tot het online programma waar jij een jaar lang onbeperkt gebruik van kan maken. 

 

Wat levert deze investering mij op?

Deze investering in jezelf biedt je de kans om de versie van jezelf te worden die jij wilt zijn. Om zo met meer regie het leven te gaan leiden in plaats van dat alles je overkomt. Zelfontwikkeling staat centraal. Ik doe een beroep op jouw reflectie waardoor het programma door de intensiteit, de thema's en jouw inzet al vrij snel de transformatie laat voelen.
De video's en het werkboek geven je een andere mindset waardoor je voelt dat je afscheid neemt van oude gedachtes en patronen. 
Je werkt toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Inzicht, rust, grip, zelfvertrouwen, het maken van bewustere keuzes en acceptatie is wat het je gaat brengen. En dat is zo welkom!
En dat allemaal in jouw eigen tempo, in jouw eigen omgeving wanneer jij wilt! Hoe fijn!

Extra

 • Gratis online coachsessie van 30 minuten (twv €44,50!)
 • Een werkboek met verdiepende opdrachten & inspirerende teksten 
 • Een jaar lang toegang tot het programma 
 • Regelmatig een inspirerende nieuwsbrief in je mailbox!
 • 15% korting op de verdieping door het volgen van het individueel traject 'Van jij naar ik'

"Beste Maike, mijn naam is (anoniem) en sinds 2 maanden ben ik aan de slag gegaan met dit programma. Het is echt ongelooflijk wat dit aan inzichten brengt. Al een lange tijd zit ik vast en kost de scheiding me iedere dag veel energie. Wat raad ik dit programma aan als je echt niet verder komt. Ik leer nu te zien waar ik veel meer mijn energie in kan stoppen. En dat is een betere moeder zijn en de irritaties rondom mijn ex veel meer op de achtergrond laten. Want daar aandacht aan geven brengt mij niets, aandacht aan mezelf wel." Anoniem, 41 jaar


Na betaling ontvang jij zo snel mogelijk jouw persoonlijke toegang tot het online programma waar jij een jaar lang onbeperkt gebruik van kan maken. 

 

Past dit programma wel bij mij?

YEP als jij voelt dat je van alles hebt geprobeerd maar nog niet de verandering hebt gemaakt die je zou willen. Dus meer rust, zelfvertrouwen en regie.

YEP als jij geen begeleidingstraject wilt maar merkt dat niets doen ook niets oplevert. 

YEP als jij er zo klaar mee bent dat jij jezelf in de spiegel gaat aankijken en niet met het vingertje naar iedereen wijst. Want dat is stilstaan en de ander verantwoordelijk maken voor jouw geluk. En die doen en kunnen dat niet!

YEP als jij je het ritje naar de praktijk in Gemert wilt besparen en lekker thuis aan de slag wilt gaan onder mijn begeleiding. 

 

En dan nu de 'JA, MAREN....'

 • Kan ik dit wel?
  Als je al op dit onderdeel zit van deze site dan heb je vertrouwen. Anders was je al eerder afgehaakt. Als jij bereidt bent om jezelf onder de loep te nemen en echte verandering wilt, dan KAN JIJ DIT! Je kan het leven nu ook aan na alles wat er is gebeurd dus WHY NUT?
 • Het is wel een flink bedrag Maike!
  Klopt. Maar ik weet wat ik jou te bieden heb en dat is een life changing ervaring naast jouw situatie die al life changing is. Laat je mij toe in jouw leven dan ga je geen spijt hebben van deze aanschaf. Of wel en dan krijg je binnen 2 weken je geld terug!
 • Straks lukt het me niet.
  Ik laat je het komende jaar niet los! Je ontvangt van mij naast de bestaande nieuwsbrieven ook regelmatig mailtjes die je motiveren om aan de slag te blijven. De gratis coachsessie kun je dan juist inzetten om op 'aan' te blijven. En waar je morgen staat, sta je volgende week niet meer. Door de groei die je maakt, maak je stappen. Verval je in oude patronen? Juist deze  bewustwording laat je sneller uit oude patronen opstaan en een stap in de goede richting maken. En dat is groeien naar de gewenste situatie. Gun jezelf de tijd! Daarom is dit programma ook een jaar lang van jou!

Veelgestelde vragen:

Hoe krijg ik het programma in mijn bezit? En heb ik daar speciale software voor nodig?
Op het moment dat jij dit programma aanschaft krijg ik een melding. Ik voeg je dan toe aan de software en jij ontvangt hem in je mailbox. Je hebt geen speciale software nodig. Door een door jouw aangemaakt wachtwoord heb alleen jij toegang tot het programma en dat een jaar lang. 

Hoe plan ik de coachsessie?
Heel simpel, door mij een mailtje te sturen! Ik houd van persoonlijk contact en dat hebben we dan via de mail. In het programma vind je hier alles over terug.

Dat werkboek, wat is dat dan?
Het werkboek ontvang je als PDF nadat je het programma hebt aangeschaft. Het werkboek geeft je verdiepende opdrachten en inspirerende teksten. Jij haalt eruit wat bij jou past en wat je nodig hebt. Nog meer extra's om jezelf te ontwikkelen en te worden wie jij wilt zijn!

Why nut? 
Ga jij jouw mooiste leven leiden?
F*ck it, soms gewoon doen!

Wil je weten wat ik hiermee bedoel? 
Schaf dan het programma aan!

Na betaling ontvang jij zo snel mogelijk jouw persoonlijke toegang tot het online programma waar jij een jaar lang onbeperkt gebruik van kan maken.