Maike Rademakers I Rust na scheiding I Scheidingspedagoog

Duo-programma 'Van jij naar ik'

Worden wie jij wilt zijn na de scheiding staat bij dit programma centraal.
Met één andere moeder onderzoeken we, staan we stil bij en kijken we wat jij nodig hebt om te worden wie jij wilt zijn. Tweetallen worden met zorg geselecteerd in behoefte, karakter en situatie.
We stellen doelen, behandelen diverse thema's als loslaten versus regie, narcisme, patronen, invloed ex-partner/omgeving en affirmaties welke aangepast wordt aan jullie behoeftes.
We werken toe naar het vasthouden van gewenste gedachtes en gedrag zodat je echt de IK die jij wilt worden leert vasthouden. 
Rust, grip, zelfvertrouwen, acceptatie en een minder vol hoofd is wat het je gaat brengen. Dat jij jouw mooiste leven mag gaan leiden. En dat is zo welkom!

Gedurende 6 maanden kom je maandelijks één ochtend 2,5 uur samen in mijn fijne praktijk. Hierbij ga je intensief met gevoelens en gedachten aan de slag en train je deze om hierna de gewenste gedragsverandering te krijgen. 
De kracht van dit programma zit hem in:
- de intensieve begeleiding waarbij ik gedurende deze tijd naast je sta
- het tweetal waardoor er herkenning en erkenning is
- de inzichten die je krijgt waardoor patronen en belemmerende overtuigingen gedraaid worden naar kansen en nieuwe positieve
  gedachtes
- de opdrachten voor thuis die je verder laten groeien
- het gevoel dat jij mag zijn wie je bent, jij bent mooi zoals je bent!  
De begeleiding kenmerkt zich door vertrouwelijkheid en integer handelen waarbij er geen oordeel is over wie je bent en hoe jouw situatie ook is. Alles mag op tafel komen en er zijn. Dan pas kom je ook verder. 

De bijeenkomsten zijn als volgt opgebouwd:
1. Kernwaardes & verlangens
2. Het moederschap en ik
3. Patronen, plaatjes & maskers
4. Comfortzone & risico's
5. Zelfcompassie & affirmaties
6. Ankeren

Deelneemsters geven aan uit te kijken naar deze goed verzorgde ochtenden. Naast de fijne sfeer, goede inhoud laat het je echt voelen dat je groeit. 
Dit unieke programma is life changing en laat je nooit meer zijn wie je was. Jij maakt de stappen naar een leven die bij jouw past!

EXTRA

  • maandelijkse inspiratie 
  • naar behoefte extra contactmomenten
  • regelmatig een inspirerende nieuwsbrief in je mailbox!

Het programma wordt regelmatig aangeboden op een woensdagochtend of een vrijdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur waardoor er rekening wordt gehouden met het wegbrengen en ophalen van de kinderen van school. 
Klik hier voor het aanbod in 2022 waarbij (start)data in overleg kunnen afwijken Data 'Van jij naar ik' 2022
Neem contact op voor meer informatie over de werkwijze of kosten. 
Een vergoeding door de werkgever behoort tot de mogelijkheid waarbij het programma preventief of als begeleidingstraject ingezet kan worden. 


"Ik krijg er handreikingen door om anders te denken en meer zelfvertrouwen. Dit helpt zeker om mijn doelen te bereiken... Ik word er sterker van. Echter spelen er veel dingen die meer tijd nodig hebben en die niet zomaar op te lossen zijn. Ik leer wel hoe hier mee om te gaan en tips hiervoor. Dat geeft vertrouwen." I. 

"Dankjewel Maike dat jij op mijn pad kwam. Ik was echt mezelf kwijt en voelde dat ik op alle fronten tekort deed. Ik gun echt iedereen dit programma! Maike geeft door haar rake vragen, het spiegelen van wat ik deed net de inzichten waardoor ik verder kwam. Iedere maand samen komen was een stok achter de deur en écht een moment voor mezelf. Kom je niet verder na de scheiding dan raad ik dit programma echt aan!" A. 

"Ik vond het erg fijn om te horen dat ik niet gek of anders ben. Dat ik niet de enige ben die worstel met mezelf, als moeder en met mijn ex. Ik vond het confronterend maar dat was juist nodig om stappen te maken. Maike laat je nadenken maar is ook een veilig vangnet voor me geweest." J. 

"Ik zit eindelijk weer lekkerder in mijn vel. Ik twijfelde of dat dit programma iets voor mij was zo samen met iemand anders. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Ik voel me rustiger en heb meer controle op de situatie. Bepaalde situaties laten me niet meer van de kaart brengen. Het doet nog wel iets maar ik herstel sneller." L


Gun jezelf dit programma, een investering voor nu maar vooral voor de lange termijn!
Meld je nu aan door onderstaande gegevens in te vullen. 
Wees zo welkom in mijn fijne praktijk!

Warme groet, Maike

Veel gestelde vragen:
Ik trap denk ik in de valkuil dat ik teveel met de ander bezig ben. Is dit dan toch goed voor mij?
Deze vraag hoor ik vaak. Ik ben er streng op dat de andere moeder ondersteunend en helpend is voor jou zoals jij dit wilt. Vooraf en tijdens het traject bespreek ik met je wat je nodig hebt van de ander en van mij en hier zie ik op toe. Je zit er voor jezelf en niet voor de ander. Dat spreken we in het begin ook met elkaar af. Ieder krijgt de aandacht die zij nodig heeft.

Hoe weet ik nu of dat die andere moeder bij mij past?
De kracht van de ander is dat deze er is maar ook weer niet. De samenstelling maak ik zorgvuldig en keer op keer past het. Nogmaals, je zit er voor jezelf en de ander is een super fijne en zeer waardevolle toevoeging, Dat maakt dit programma ook zo succesvol.

Kan ik ook af en toe alleen contact met je hebben?
Jazeker, dat vind ik ook belangrijk. Als je met mij gaat werken dan laat ik je tot het einde niet los. Want ik wil dat het je oplevert in waarvoor je bent gestart. We hebben de geplande momenten samen maar daarnaast biedt het programma je ook de mogelijkheid om individueel contact te hebben. Dat zit ook in de prijs.

Hoe weet ik nu of ik niet beter kan gaan voor het individuele programma, ik twijfel zo.
Iedere vrouw die ik spreek is zo bang dat het pleasegedrag naar de ander of de zorg voor de ander leidend gaat zijn.
Dat zijn vaak de isseus waarmee je worstelt. Pleasegedrag naar jouw kinderen of jouw omgeving. Of dat jouw zorgende houding niet meewerkt in het loslaten van het gedrag van jouw ex of jouw harde werken.
Het DUO-programma is dan juist geschikt want ook dan oefen je met het voor jezelf staan. Dat alles op een fijne en vertrouwde manier.